2 Maanden
Door: Davey Dijksman
Blijf op de hoogte en volg Davey
18 Juni 2013 | Griekenland, Kreta
Het gaat onwijs snel! Tuurlijk zijn er momenten dat ik thuis mis, maar over het algemeen zit ik hier erg lekker in mijn vel. Het werk is nog steeds erg leuk en als je dan de reacties op zoover.nl ziet, dan weet je weer waarvoor je het doet.
Om jullie een beetje op de hoogte te stellen van wat er de afgelopen weken is gebeurd begin ik met het volgende: de artiesten reizen.
Vanuit Corendon zijn er verschillende artiesten reizen. Dit betekend dat er verschillende 'C' artisten samen met hun fans naar het hotel komen om hier verschillende optredens te geven.
Verder gaat alles zijn gangetje hier. Ik geniet nog steeds van het mooie eiland, de mensen en van het werk. Het is op dit moment wat drukker dan normaal omdat we in de pauzes reperteren voor de shows. De eerste show zit erop: Grease. Hier zijn een hoop positieve reacties op geweest.
Verder heb ik niet veel te melden en gaat het leven hier gewoon verder: zon, zee, strand, werk en uitgaan. Mijn volgende blog zal ik in een wat korter termijn plaatsen dan deze!
Liefs
p.s. hou tv oranje in de gaten. Misschien kom ik wel op tv.
18 Juni 2013 - 13:43
Dijksmanjan.:
leuk je verslag dave en ook dat je het zo naar je zin heb.je treft het wel met het weer .wij lezen je verslag altijd hier gaat alles goed dus wij je de groetjes en veel liefs opa en oma dijkie xxxx -
18 Juni 2013 - 13:48
Jan:
hallo dave leuk om je verslag te lezen en fijn dat je het naar je zin heb .met ons gaat het goed dus van deze kant de groetjes en dikke knuffel van ons en tot kijk -
18 Juni 2013 - 14:29
Babs Gotte:
Ik heb je zien dansen. Geweldig. Ben erg trots op het animatieteam van Corendon. -
18 Juni 2013 - 22:00
Mirella:
Hey dave
Had in de tussentijd al wel wat dingen gehoord !!! Over hoe het gaat en ben blij dat je het naar je zin hebt!!
Blijf er van genieten en blijf zo doorgaan ,
Leuk hoor ook die berichtjes op zover hihi
Xx mirella -
19 Juni 2013 - 16:45
Yvonne:
Hartstikke leuk Davey,
Keep on going , op deze weg , heel veel plezier
dikke kussen en veel liefs
xxxxxxxxxxxxxx -
30 Juni 2013 - 10:02
Jan Dijksman:
hallo hier weer een mailtje van ons alles is goed met ons en wij zijn blij dat je het zo naar je zin heb en goed weer dus je kan goed bruinen .de groetjes van ons en een dikke knuffel opa en oma dijkie xxx -
08 Juli 2013 - 12:53
Jan:
hallo dave nog bedankt voor je kaart hartstikkeleuk wat fijn dat je het zo naar je zin heb verders gaat hier gewoon zijn gangetje dus goed nu de groetjes van ons en een dikke knuffel van ons opa en oma dijkie xxx